1 jaar FairTrade en duurzaam in centrum Helmond

Op 1 december is het een jaar geleden dat in Helmond weer een winkel met FairTrade en duurzame producten opende.

In 2015 was de WereldWinkel genoodzaakt de deuren te sluiten en daardoor had Helmond geen centrale plek meer die gespecialiseerd was in een FairTrade en duurzaam assortiment. Maar sinds december 2017 is dit gemis opgevuld door Tiendas Diferentes aan de Markt 45a in het centrum van Helmond. Het assortiment is samengesteld met (handgemaakte) producten van 5 kleine lokale ondernemers. Zo kan de winkel een uniek en steeds wisselend assortiment bieden.

Van cadeau artikelen tot woondecoratie, van biologische soep tot natuurlijke schoonmaakmiddelen u kunt het hier allemaal vinden. Maar ook duurzaam speelgoed voor kinderen gemaakt van  gerecycled papier of bioplastic op basis van maiszetmeel. En elk product heeft zijn eigen verhaal.

Het assortiment is met zorg samengesteld, zodat we de leveranciers en de makers er achter kennen. Zo weten we zeker dat we u eerlijke producten kunnen leveren die bijdragen aan een betere wereld.

Op zoek naar een kerstpakket(je) ook hierbij kunnen wij u helpen. Loop gerust eens binnen om te kijken naar de mogelijkheden.

376 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *