Wilt u een bijzonder culinair uitstapje in een unieke setting? Ga dan samen met uw partner, familie, collega’s en/of bijvoorbeeld vrienden op zaterdag 21 september naar  het Pop Up restaurant in Brandevoort. Dit jaar wordt de markthal in Brandevoort namelijk omgetoverd tot een heus Pop-Up restaurant.  Het Pop-Up restaurant is een onderdeel van het tweedaags culinaire weekend dat georganiseerd wordt door de Stichting Brandefood.

brandefood 2018De Stichting Brandefood organiseert met medewerking van enkele ondernemers (uit Brandevoort) dit culinaire weekend. Ondersteuning door ondernemers en anderen is noodzakelijk om dit weekend te kunnen organiseren. Wij beseffen dat er vaak een beroep gedaan wordt op bedrijven en ondernemers voor sponsoring. Wij moeten dit ook doen , maar proberen dit voor deze partijen aantrekkelijk te maken door naast naamsbekendheid ook andere dingen in ruil voor sponsoring terug te doen. U kunt dit terugvinden in de sponsorpakketten op onze website (www.brandefood.nl). Naast directe sponsoring kunt u ons ook door deel te nemen aan het diner helpen. Met de sponsoring en opbrengsten van het Pop-Up restaurant kunnen we immers  een gedeelte van de kosten voor het foodtruckfestival, op zondag 22 september, bekostigen. We hopen dus op veel bezoekers!

Benieuwd naar het menu?

  • Borrelplankje inclusief een glas bubbels
  • Amusehapje (truffelrisotto gevuld met mozzarella en truffelmayo)
  • Carpaccio bonbon gevuld met rucola, courgette, geroosterde pijnboompitjes, parmigiano kaas en tomaten kaviaar
  • Gambasalade met verse burrata en pesto
  • Pork Tenderlion met een rozemarijnsaus , aardappelgratin en een taartje van groentes
  • Taartje van mascarpone crème met citroen munt en vers fruit

Natuurlijk kunnen wij, als u dit bij reservering aangeeft, ook rekening houden met uw dieetwensen en kunnen wij ook voor vegetariërs een heerlijk diner verzorgen!

Wij bieden dit aan voor slechts € 44,95 per persoon.  Boekt u voor minimaal 4 personen dan krijgt u een fles wijn cadeau.

Let op:
Vooraf reserveren is verplicht voor het Pop-Up restaurant en kan via:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/Brandefood2019

We hebben een capaciteit van maximaal 200 plaatsen beschikbaar en vol =vol.

Sfeer video 2018 opname Ditisonzewijk.nl 

 

187 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *