Deze lente uw huis restylen met een make over? Lees deze tips!

Restyling is voordeliger en gemakkelijker dan u denkt!

De woning in Helmond restylen en opfrissen is een project waar veel huiseigenaren toch wel een beetje tegenop zien. In de beeldvorming betekent het opknappen van het interieur in de lente niet alleen veel werk waar u een tijd mee bezig bent, maar ook iets dat een flinke smak geld kost. Gelukkig valt dit allemaal erg mee. Maar ook als u een wat onhandige Helmonder bent kunt u restylen door een voordelige klusjesman in te huren. Als u uw huis in de lente een make over wilt geven, kan dat voordeliger en gemakkelijker dan u denkt. We hebben de beste tips van interieurarchitecten, klussers en doe-het-zelvers voor u verzameld om uw Helmondse woonkamer en/of andere interieurruimten op een snelle en gemakkelijke manier op te kalefateren. Doe er uw voordeel mee, want een restyling is eenvoudiger dan u denkt.

1. Voordelig een laminaatvloer laten leggen

Heeft u al een klusjesman gezocht in Helmond om een mooie, voordelige nieuwe houtvloer te leggen? Een voordelige keuze is een laminaatvloer laten leggen door een betaalbare klusjesman. Zoek online op klusjesman gezocht, via een goede aanbieder als Zoofy.nl, en u vindt snel een lokale vakman in of rond Helmond die u verder kan helpen bij een laminaatvloer laten leggen.

2. Een andere, frisse kleur voor meer lentesfeer

In diverse voordelige verfwinkels en bouwmarkten in Helmond kunt u terecht voor de nieuwste kleurentrends van 2020. Dit jaar zijn lichte en zachte kleuren populair. En dat is natuurlijk ideaal, omdat lentekleuren en zomerkleuren ook licht zijn. Tot de trendkleuren van 2020 behoren onder meer lichte roze en bruine kleuren, maar ook grijstinten en lichtrode kleuren zijn dit jaar helemaal hot. Breng een keer een bezoek aan de veelzijdige verfwinkel De Verfkampioen in Helmond om brede inspiratie op te doen en goed advies te krijgen. Andere uitstekende winkels om goede en voordelige verf in te slaan voor een lente restyling, zijn Verfwinkel Konings aan de Engelseweg of de Hubo bouwmarkt in de stad.

3. De badkamer een nieuwe look geven

Niks is er lekkerder dan bij de start van een nieuwe lente- of zomerseizoen heerlijke te kunnen douchen of badderen na een dagje zweten op het werk. Maar daarvoor heeft u natuurlijk wel een comfortabele en goed uitgeruste badkamer nodig. Gelukkig hoeft een renovatie van de badkamer niet zo duur te zijn, als u de juiste beslissingen maat. ZO kan het schilderen van de muurtegels in de badkamer, de plaatsing van een nieuwe douchecabine of het installeren van een regendouche al veel meer comfort creëren dan u gewend was. In Helmond kunt u voor goede ideeën en inspiratie, of voor een klusjesman gezocht, in overvloed terecht in de sanitairwinkel B&B Tegels en Sanitair aan de Mierloseweg. Zoekt u idyllische, eigentijdse wasbakken, strakke kranen en tijdloos badkamermeubilair? Dan kunt u ook gerust aankloppen bij de Helmondse speciaalzaak Wouters Bouwmaterialen.

4. Meer groen in huis halen heeft diverse voordelen

Een goedkope maar meer dan effectieve methode om uw huis in Helmond helemaal in de lentesfeer te brengen, is het slim inkopen van enkele fleurige planten, voorjaarsbloemen en decoratieve plantenbakken en vazen om ze in te doen. Planten in huis gebruiken heeft een aantal bijzonder aantrekkelijke voordelen. Zo wordt de luchtkwaliteit in uw huis direct beter. En dat is echt nodig, want uit meerdere onderzoeken is gebleken dat de luchtkwaliteit in huis gemiddeld maar liefst twaalf keer slechter is dan de lucht buiten. Plant filteren onder meer vuil, koolstofdioxide en andere vieze stoffen uit de lucht, terwijl ze de luchtvochtigheid positief stimuleren. Op uw slaapkamer kunt u bijvoorbeeld Gerbera’s neerzetten. Studies hebben aangetoond dat deze plantensoort de nachtrust aanzienlijk verbeterd omdat ze extra zuurstaf af geven. Om het zuurstofgehalte in huis op een goed peil goed te houden, is één plant per strekkende tien meter afdoende. Verder hebben planten nog meer pluspunten: ze dempen geluiden in huis en van buiten, ze zorgen mentaal voor en betere stemming, ze helpen u om u beter te concentreren en ook niet onbelangrijk is het feit dat ze de lente en zomer in huis brengen! Ga daarom binnenkort naar Tuincentrum Coppelmans of naar de Bloemen en Planten Outlet aan de Gemertseweg in Boekel om uw favoriete kamerplanten en kamerbloemen te kopen.

5. Pak de keuken aan en fris deze op

De lente in huis halen kunt u ook doen door de keuken wat frisser en vrolijker te maken. Dit kan op uiteenlopende manieren. Een optie is om een nieuw keukenblok te plaatsen, te koop bij Superkeukens in Helmond, maar u kunt ook gewoon de keukenkastjes en het keukenblad schuren en van een nieuwe kleur verf voorzien. Of pak de verlichting aan en kies voor accentueerde led-lampjes in het plafond en aan de keukenmuren.

96 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *