Diferentes bestaat 2 jaar

Op 1 april een eigen bedrijf beginnen. Velen dachten dat het een grap was 2 jaar geleden, maar ondertussen is dit een serieuze bezigheid geworden voor Jeanette Hendriks. Op 1 april 2016 besloot zij om het gat dat de WereldWinkel in Helmond, na het sluiten in september 2015, had achter gelaten op te gaan vullen. En dus zette de eerste stappen in de Fairtrade wereld.

Eerst in het klein door fairtrade producten te verkopen bij shop-in-shop winkels in de regio. Maar al snel werd dit aangevuld door deelname aan diverse thema markten en evenementen.

Vorig jaar ontstond het plan om het assortiment breder en nog gevarieerder aan te bieden. En dat kan alleen op een permanente plek met voldoende ruimte. Sinds november 2017 is Diferentes daarom aan de Markt 45a (Speelhuisboulevard) te vinden. Een winkel met cadeauartikelen en woondecoratie die fairtrade en/of duurzaam zijn. Uniek in Helmond

Ter gelegenheid van het 2 jarig bestaan zijn er tot en met 7 april diverse acties in de winkel en op de facebookpagina van Diferentes.

En op 8 april staat Diferentes, als van ouds, op de Ibizamarkt bij  de Cacaofabriek in Helmond. De Ibizamarkt is geopend van 12-18 uur en vindt zowel binnen als buiten plaats

 

369 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *