Diferentes wordt Tiendas Diferentes

Diferentes, de Fairtrade winkel aan de Markt 45a (Speelhuisboulevard) in Helmond, heet sinds vandaag Tiendas Diferentes. Tiendas Diferentes is Spaans voor “meerdere of verschillende winkels”. De reden van de naamswijziging is de toekomstige invulling van de winkel waar FairTrade, duurzame, recycelde , handmade en biologische producten worden verkocht.
Binnenkort krijgen een aantal kleine ondernemers de mogelijkheid om een plank of kast te huren bij Tiendas Diferentes, waar ze hun eigen producten te koop kunnen aanbieden. De producten moet echter wel aan een of meer van de 5 hiervoor genoemde basisprincipes voldoen.

Om deze uitbreiding mogelijk te kunnen maken wordt er in de komende periode verbouwd in de winkel. De paskamers achter in de winkel worden kasten, waardoor er meer ruimte beschikbaar komt. En er zullen nog een aantal extra kasten/planken langs de muren geplaatst worden.

Vandaag al is de etalage voorzien van het nieuwe logo van de winkel.
Het logo bestaat uit afbeeldingen van 4 “winkels” en een bloem. De vier winkels staan voor fairtrade, duurzaam, handmade en recycle, de bloem voor biologisch. De kleuren zijn gebaseerd op de kleuren van de 17 Global Goals van de Verenigde Naties. Deze doelen om de wereld te verbeteren worden door de winkel ondersteund.

Vanaf februari zullen ook de winkeltijden worden gewijzigd. Vanaf die datum is de winkel ook op dinsdag geopend.

722 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *