Feestelijke ontvangst 5 miljoenste bezoeker van Pathé Helmond

Afgelopen zaterdag 18 mei heeft Pathé Helmond de mijlpaal van 5 miljoen bezoekers bereikt. Dirk Albers werd tijdens zijn bezoek aan John Wick 3 verrast met het bericht dat hij de 5 miljoenste bezoeker was van de bioscoop. Theatermanager Hanneke van der Westerlaken overhandigde hem een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited Abonnement voor 6 maanden.  

 

De gelukkige winnaar kan de komende weken al volop genieten van zijn prijs: op dit moment draaien naast John Wick 3 ook de volgende topfilms in de zalen van Pathé Helmond: Aladdin, Pokémon Detective Pikachu en The Hustle. Daarnaast is vanaf 30 mei ook de langverwachte film Rocketman te zien over het leven van Elton John.

 

Pathé bedankt de 5 miljoen bezoekers die van Pathé Helmond zo’n enorm succes hebben gemaakt. De vertrouwde bioscoop met 6 zalen en 1096 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in de stad en regio. Enerzijds door het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé Helmond vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé Helmond iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals opera-, sport- en muziekprogramma’s, Ladies Nights, 50Plus Bios en veel meer.

pathe

Pathé Helmond, Frans Joseph van Thielpark 5, 5707 BX Helmond

Website | Facebook | Twitter | Instagram

255 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *