Nagenieten van het “Proef de Zomer” event bij Sligro Helmond:

Culinair Helmond
Vestigingsmanager Mike Brugman legt uit: ‘In Helmond vind je volop goede horecagelegenheden, dat mag best wat meer bekendheid krijgen. Wij voelen ons nauw betrokken bij deze ondernemers vandaar ook de mogelijkheid voor onze ondernemers om zich tijdens onze events te kunnen presenteren. In samenwerking met Ditisonzewijk-Helmond wederom een extra platform voor de Horeca ondernemers om “uitgaan in Helmond / Culinair Helmond te kunnen aanprijzen.”

Bijvoorbeeld in het spotlicht:

Gewoon Koen

https://www.gewoon-koen.nl/

Gewoon KoenKoen staat al meer dan 20 jaar in de keuken. In kookstudio Gewoon Koen heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden, waarbij hij zijn passie voor koken kan delen met anderen. “Alle workshops zijn een bijzondere ervaring. We beginnen met een heerlijk welkomstdrankje en -hapje, daarna volgt de professionele uitleg van een van onze koks!”

Bij Gewoon Koen is van alles mogelijk. Naast het standaardmenu kun je kiezen voor een themamenu of een menu dat je zelf hebt samengesteld.
Voor smakelijke workshops kun je terecht met groepen van 8 tot 20 personen. Daarnaast verzorgt Gewoon Koen catering op maat!

 

‘Daarnaast is gestart “de restaurant-actie” voor de klanten van Sligro Helmond.

https://restaurantactie.sligro.nl/

In het kader van ‘Groots in genieten’, wil Sligro Helmond via deze restaurantactie nog meer ondernemers laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten.

Sligro72890

 

347 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *