Een goede PVC-vloer begint bij het leggen

Van een PVC-vloer kunt u jarenlang veel plezier hebben. Maar dan moet de vloer wel goed zijn gelegd. Het leggen van een PVC-vloer is een vak apart. Er is een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. En zoals eigenlijk bij alles: een goede voorbereiding is het halve werk!

Door de eigenschappen van PVC-stroken is het van groot belang dat de ondergrond volkomen vlak is. Elke oneffenheid van de ondergrond zult u voelen in uw PVC-vloer. Daarom dat wij het leggen van PVC-vloeren in eigen beheer voor u kunnen uitvoeren. Wij komen ter plekke langs om de situatie op te nemen en te kijken wat nodig is. Vervolgens nemen wij ruimschoots de tijd voor het leggen van uw nieuwe PVC-vloer. We houden van kwaliteit en zullen er dus ook nooit een haastklus van maken. Zo weet u zeker dat u jarenlang van uw nieuwe vloer kunt genieten!

PVC-vloer over tegelvloerPVC-vloer over oude tegelvloer
Een PVC-vloer is slijtvast, modern en voelt warm aan. Vandaar dat steeds meer mensen hun plavuizen vloer willen vervangen door een PVC-vloer. Maar ze zien op tegen het uitbreken van hun oude tegelvloer. Wij hebben daar een oplossing voor. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om een strakke PVC-vloer over uw oude tegelvloer te leggen. Wilt u weten hoe we dit aanpakken? Neem contact met ons op, wij vertellen het u graag.

Nieuwsgierig geworden naar onze PVC-vloeren? Maak een afspraak in onze showroom!

347 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *