Nagenieten van het “Proef de Zomer” event bij Sligro Helmond:

Culinair Helmond
Vestigingsmanager Mike Brugman legt uit: ‘In Helmond vind je volop goede horecagelegenheden, dat mag best wat meer bekendheid krijgen. Wij voelen ons nauw betrokken bij deze ondernemers vandaar ook de mogelijkheid voor onze ondernemers om zich tijdens onze events te kunnen presenteren. In samenwerking met Ditisonzewijk-Helmond wederom een extra platform voor de Horeca ondernemers om “uitgaan in Helmond / Culinair Helmond te kunnen aanprijzen.”

Bijvoorbeeld in het spotlicht:

Grandcafé De Vijfhoeck

https://devijfhoeck.nl/

Grandcafé De Vijfhoeck Helmond diowIn 1870 brouwde Andreas van Hoeck in het oudste pand van Helmond, het Huis met de Luts (1450) aan de Markt, bier onder de naam “De Vijfhoeck”.

De historie van bierbrouwerij De Vijfhoeck is opnieuw tot leven gekomen met de introductie van een nieuw Helmonds bier, onder de naam “Vijfhoeck’s 1515”. Inmiddels is de Vijfhoeck familie uitgebreid met een frisse pilsener, een ongefilterd pilsener en een kasteelbier. Bijzonder bier verdient een bijzondere plek: Grand Café / stadsbrouwerij De Vijfhoeck opende 21 februari 2019 haar deuren. Met passie en vakmanschap ontvangt het personeel van de Vijfhoeck u en begeleidt u in uw keuze uit 150 speciaalbieren, waarvan er 27 op tap aan u worden gepresenteerd. In de keuken worden voor u o.a. de lekkerste spareribs of burgers bereid, met eveneens aandacht voor vegetarische en veganistische gerechten.

Regelmatig zijn er live optredens en op een groot scherm kunt u live belangrijke voetbalwedstrijden en Formule 1 wedstrijden volgen.

Laat u verrassen in Helmond’s eigen Grand Café!

 

‘Daarnaast is gestart “de restaurant-actie” voor de klanten van Sligro Helmond.

https://restaurantactie.sligro.nl/

In het kader van ‘Groots in genieten’, wil Sligro Helmond via deze restaurantactie nog meer ondernemers laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten.

Sligro72890

 

 

350 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *