Gratis webinar ‘Goed voorbereid op huizenjacht’

Of je nu voor het eerst een woning wilt kopen, toe bent aan de volgende stap, of nu de kinderen uit huis zijn juist kleiner wilt gaan wonen. Je situatie verandert, je woonbehoeftes veranderen. En één ding blijft altijd hetzelfde: er komt heel wat op je af als je een woning wilt kopen.

Goed voorbereid huizen bezichtigen
Om in te spelen op alle vragen die leven bij kopers, organiseert Rabobank Helmond het webinar ‘Goed voorbereid op huizenjacht.’ Tijdens de live uitzending kun je direct je vragen stellen via de chat, waarop gereageerd wordt door een team van experts.

Het webinar is woensdag 26 september vanaf 20.00 uur voor iedereen te volgen.

Voor iedereen die een (andere) woning wil kopen
Tijdens het webinar wordt informatie gegeven over het kopen van een woning. Zo krijg je antwoord op een vraag als: ‘Ik heb als starter onvoldoende spaargeld, wat nu?’ En: ‘Ik wil doorstromen naar een andere woning, hoe regel ik dat?’ Birgitte Romonesco (financieel adviseur Rabobank Helmond) geeft graag antwoord op je vragen en is de host van de avond. Makelaar Paul van Wetten is te gast.

Aanmelden
Wij maken het je makkelijk: gewoon vanuit huis achter je pc, laptop of tablet volg je het webinar op woensdag 26 september om 20.00 uur.

Aanmelden doe je via rabobank.nl/helmond

369 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *