(Groot)ouder–kind kerstworkshops|Zandbak of muurtje metselen

Uit het ruime aanbod van cursussen en vakopleidingen dat Het Ambachtshuis Brabant biedt, hebben we een speciaal programma opgezet met workshops die geschikt zijn voor kinderen van 8 tot ongeveer 13 jaar en hun volwassen begeleiders.

Tijdens de kerstvakantie – zaterdag 21 december t/m zondag 5 januari 2020 – kunnen (groot)ouders en hun (klein)kinderen aan de slag met een uitdagende, ambachtelijke techniek én ga je met een mooi, zelf gemaakt object naar huis gaan.

Zelf verf maken van natuurlijke materialen, zoals Michelangelo dat al deed, met de leermachine een leren etui of tasje naaien, een egelhuis timmeren, samen een zandbak metselen (die gaat overigens niet mee naar huis) of samen iets decoreren….. het komt allemaal voorbij deze kerstvakantie

Samen een zandbak of muurtje metselen

Inhoud

Hoe stoer is dat? Samen een muurtje of een zandbak metselen. Aan de slag met specie, een troffel en een waterpas. Goed opletten dat het keurig recht wordt, zorgen dat ie niet omvalt. Daar komt meer bij kijken dan je denkt! Een uitdagende workshop voor de echte doeners onder de (groot)ouders en (klein)kinderen.

Uiteraard kan het muurtje of de zandbak niet mee naar huis, maar je weet nu wel een mooie zandbak te bouwen voor je (klein)kind.

Cursusdag

Zaterdag 21 december 2019

Tijd

12.00 – 16.00 uur

Locatie

Het Ambachtshuis Brabant, werkplaats in Den Bosch in het Boschveld Ambacht Centrum, ingang Paardkerkhofsweg. Op 500 meter loopafstand van centraal station Den Bosch. Gratis parkeren.

Vakdocent

Ton Vugts

Aantal deelnemers

Maximaal 8 volwassenen en 8 kinderen.
De workshop start bij minimaal 6 volwassen en 6 kinderen.

Informatie & aanmelding

Meld je aan via de website
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl

De algemene voorwaarden van Oranjestarters BV, handelend onder de naam van Het Ambachtshuis Brabant, zijn van toepassing.

127 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *