Herfstactie: Iedere week verloten we een gratis gedrags-consult voor u en uw hond

Heeft u een hond maar zit u met vragen over zijn of haar (probleem) gedrag dan is dit uw kans om een gratis Intake-gesprek te winnen!

Wat moet u hiervoor doen: Like, Deel & Win: Als u onze pagina liked en dit bericht deelt maakt u kans. U kunt in de opmerkingen of via een PB een bericht achterlaten waarom u dit zou willen winnen. Iedere vrijdag zal ik uit alle berichten een naam trekken die een gratis Intake-gesprek wint.

Waarom?: Ik ben  gestart met het begeleiden van honden en hun eigenaren omdat er naar mijn mening veel te weinig bekend is over het gedrag van de hond. Ik heb zelf ooit het geluk gehad de juiste persoon tegen te komen die mijn kijk op honden en hun gedrag compleet heeft veranderd wat ervoor heeft gezorgd dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen en mijn opleiding ben gestart tot gedragsbegeleider zodat ook ik hier meer mensen over kan vertellen. Die kans wil ik u en vooral uw hond nu ook bieden.

Mijn begeleiding is gebaseerd op het leren lezen van de lichaamstaal van uw hond en het gebruik maken van zijn instincten. Uitgaande van de nieuwste wetenschap en onderzoeken. We gaan dus leren naar de hond te kijken en hierop inspelen wanneer nodig. In plaats van “De baas”te spelen over uw hond gaan we werken aan een vertrouwensband die veel verder reikt dan het “moeten luisteren”. We gaan ervoor zorgen dat uw hond wil luisteren! We gaan leren communiceren met onze  hond.

Er wordt ten aller tijde rekening gehouden met de gemoedstoestand van uw hond, en er worden nooit handelingen uitgevoerd die schadelijk kunnen zijn voor uw hond. Er wordt op een positieve manier gewerkt zonder correcties en zonder dwang. 

Ook weet ik dat er zoveel verschillende trainingen/ cursussen zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dit is de rede dat ik iedere week een gratis Intake-consult weggeef zodat de drempel voor u niet te hoog ligt. (normaal bedragen de kosten hiervoor €90,-) Hierna kunt u altijd beslissen als u hier mee verder wilt of dat u ervan afziet. Voor meer informatie over mijn werkwijze kunt u terecht op: www.living-together.nl 

**Delen van het bericht wordt dan ook gewaardeerd door mij en uw hond!

Voor overige informatie:  www.living-together.nl 

DSC03016

Deze actie loopt tot het einde van het jaar! Het gesprek is geheel gratis, wel wordt er een kilometervergoeding gevraagd voor alles boven de 10km (berekend vanaf postcodegebied: 5707 AR)

803 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *