Heropening zaal 2 in Pathé Helmond

Op vrijdagavond 5 juli is in Pathé Helmond zaal 2 opnieuw geopend na een verbouwing van ruim een week. De zaal beschikt nu weer over de nieuwste stoelen, verlichting en filmdoek.

Na de verbouwing van zaal 3 en zaal 4 in 2018, was nu zaal 2 aan de beurt voor een flinke renovatie. Niet alleen de stoelen en het tapijt, maar ook het filmdoek en de verlichting zijn vervangen. Zaal 2 beschikt nu over een ‘floating screen’, zonder kaders of gordijnen, en geeft daarmee een 20% groter beeld. Verder zijn er op verschillende rijen ‘loveseats’ geplaatst, zodat je samen met je geliefde in één grote stoel kunt genieten van de film. Op de voorste rij staan ‘recliners’, stoelen waarvan de rugleuning naar achteren kan, zodat je ook op die rij de beste filmervaring beleeft.

De bioscoop, waar bezoekers vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomen, vertoont niet alleen de nieuwste films. Ook biedt Pathé Helmond iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals operavoorstellingen, Kleuterbios, muziekprogramma’s, Ladies Nights en veel meer.

pathePathé Helmond, Frans Joseph van Thielpark 5, 5707 BX Helmond

Website | Facebook | Twitter | Instagram

 

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Met 27 bioscopen, 212 schermen en 1.800 medewerkers is Pathé marktleider, en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX en Dolby Cinema en organisatie van business events, maakt Pathé van elke dag een bijzondere dag

291 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *