Heeft u alles goed geregeld?

Vaak wordt mij gevraagd, “wat moet ik me voorstellen bij een nalatenschapscoach?”
Als nalatenschapscoach ben ik uw spin in het web als het gaat om alles wat te maken heeft met overlijden, een nalatenschap en het afwikkelen of het organiseren daarvan. Variërend van de voorbereiding van uw levenstestament tot het begeleiden van nabestaanden tijdens een moeilijke periode of het geven van inzichten als het gaat om de administratieve, juridische, financiële, fiscale en praktische zaken die spelen voor en/of na het overlijden van een dierbare.

Het inschakelen van een nalatenschapscoach die dient als gezamenlijk aanspreekpunt en daarnaast over uw schouder meekijkt om namens u de gehele of een deel van de nalatenschap af te wikkelen, voorkomt onenigheid onder de erfgenamen.
Daarnaast bespaard u een hoop geld wanneer de afwikkeling van een nalatenschap, zorgvuldig en soepel kan worden afgewikkeld en er niets over het hoofd gezien wordt.

In onderstaande afbeelding heb ik geprobeerd inzichtelijk te maken wat de werkzaamheden van een nalatenschapscoach zoal kunnen omvatten. Er zullen vast zaken zijn die in deze afbeelding niet expliciet zijn weergegeven, maar wel tot mijn werkzaamheden kunnen behoren. Voel u daarom altijd vrij om contact op te nemen en uw hulpvraag te stellen zodat we de eventuele mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer informatie kunt u vinden op onze website. Ook kunt u zich aanmelden voor onze gratis informatieavond.

 

Contact:
Amy Siemons
Mail: info@amysiemons.nl
Tel: 0613419875
werkzaamheden SNC

453 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *