Informatieavond over mogelijkheden metaalbewerking

De metaalbranche biedt veel kansen! Er bestaat een groot tekort aan vakmensen. Wil jij jezelf orienteren op de mogelijkheden die de metaalbranche te bieden heeft? Kom dan dinsdag 26 november a.s. naar de kijk- en informatieavond in de metaalwerkplaats van het Stedelijk College aan de Oude Bosschebaan in Eindhoven.

Het Ambachtshuis Brabant start half januari 2020 weer een basiscursus metaalbewerking waarin de basistechnieken draaien, frezen en bankwerken aan bod komt. Je kunt een kijkje nemen in de werkplaats met toelichting bij de machines en er wordt verteld over de inhoud van de basiscursus en wat je daarin mag verwachten. Maar we wijzen je ook heel graag op lassen, monteren, plaatwerken en diverse tech events in de regio. Wie weet, zet jij wel de eerste stap als vakman of vakvrouw in de metaal met deze basiscursus!

Dus als jij je wilt bewijzen in de metaal, kom dan naar deze avond om te horen hoe jij jouw eigen werkstuk in metaal kunt gaan maken!

Je bent van harte welkom van 19.30 uur tot 21.00 uur om een kijkje te komen nemen, informatie op te halen en je vragen te stellen. 

Vooraf aanmelden verplicht via bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl

Metaalbewerking ambachtshuis brabant

 

173 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *