Live uitzending Radio El Mundo.NL op 3 maart 2018 vanuit Helmond.

Radio EL Mundo, de spreekbuis voor kleine goede doelen en zender voor onderwerpen als reizen , internationale kunst, cultuur en media, komt naar Helmond. Deze landelijke internet radiozender is op zaterdag 3 maart te gast bij Tiendas Diferentes aan het Speelhuisboulevard (Markt 45a) in Helmond.
Vanuit de winkel van Tiendas Diferentes biedt de zender een online podium aan kleine goede doelen actief over de hele wereld en draaien ze de lekkerste muziek uit alle hoeken van de wereld.
Radio El Mundo zendt 1x per maand uit vanaf verschillende locaties. Zo zijn ze al eens te gast geweest in Tilburg en Nijmegen en gaan ze binnenkort naar Leeuwarden.
Tijdens het live programma Cafe EL Mundo komen diverse goede doelen uit Helmond en omgeving aan het woord. De uitzending biedt tevens ruimte aan deze organisaties om elkaar te ontmoeten en te netwerken.
Zo zal Stichting HelMondiaal te gast zijn om hun programma van mondiale bewustwording voor de inwoners van Helmond toe te lichten. Zijn ambassadeurs van 4 OMO scholen aanwezig om te praten over hun bijdrage aan dit programma door medewerking aan het Internationaliseringsproject van de OMO scholen. Diverse stichtingen en organisaties die aangesloten zijn bij HelMondiaal schuiven aan om hun projecten in Helmond en hun zustersteden te bespreken. Daarnaast zullen nog diverse andere gasten aanwezig zijn.

Jeanette Hendriks, eigenaresse van Diferentes, zal zelf ook een bijdrage leveren door de filosofie achter de winkel uit te leggen en waarom zij de Global Goals van de Verenigde Naties zo belangrijk vindt. Diferentes verkoopt trendy en hippe FairTrade en duurzame cadeauartikelen en woonaccessoires.
De uitzending is te beluisteren tussen 15 en 17 uur via www.radioelmundo.nl. Radio EL Mundo.NL word mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdrage van bedrijven en particulieren via stichting EL Mundo
street recht4kleurSDG

417 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *