Nieuw assortiment uit Nicaragua

Een kijkje achter de schermen bij Tiendas Diferentes. Op dit moment is de winkel gesloten in verband met vakantie. Deze brengen we door in ons vertrouwde Nicaragua. En natuurlijk gaan we dan ook even op zoek naar mooie producten voor in ons assortiment.

Door ervaring weten we inmiddels waar we moeten zijn in Nicaragua om de beste inkopen te kunnen doen. Echter is het dit jaar iets gecompliceerder omdat in het tweede kwartaal van vorig jaar het erg onrustig was in het land. Met tot gevolg dat er veel minder toeristen naar het land kwamen dan voorheen. En doordat de dollar in waarde is gezakt is het voor de ondernemers extra moeilijk geworden het hoofd boven water te houden. Daardoor hebben veel bedrijfjes noodgedwongen moeten stoppen.

De keus is daardoor beperkter geworden. Maar het is ons wederom gelukt een paar mooie producten voor ons assortiment in te kopen.

Natuurlijk een paar windlichten van keramiek uit San Juan de Oriente. Een dorp dat voor een groot deel bewoond wordt door pottenbakkers families.

En een paar mooie plaids en sjaals uit Catarina. Beide dorpen liggen vlak bij onze verblijfsplaats in Nicaragua.

De producten zijn vanaf 16 januari bij ons in de winkel verkrijgbaar (mits alles heel overkomt)

plaids            sjaal

309 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *