Papiersnijkunst bij Tiendas Diferentes

Een nieuwe en unieke aanvulling op het assortiment van Tiendas Diferentes. Papiersnijkunst van kunstenares Mariska Teeuwen.

Net zo kwetsbaar als de vleugels van een libelle, het wuiven van een grasspriet in de wind en het vallen van een veertje, is het papier waar ze van gemaakt zijn. Met grote precisie en urenlang geduld snijdt Mariska gedetailleerde vormen. Een zoektocht naar het spanningsveld tussen plat papier en ruimtelijke onderwerpen, tussen natuurlijk en kunstmatig. De wereld die op deze manier ontstaat wordt gevangen in glas. Om zo lang mogelijk te kunnen koesteren wat in een zucht verdwijnt.

De papiersnijkunstwerken zijn zowel driedimensionaal als tweedimensionaal uitgevoerd. En in verschillende maten verkrijgbaar. De kunstwerken worden allemaal door een glazen stolp beschermt.De kleinste objecten zijn verwerkt in een plastieken bol die je kunt dragen als hanger aan een ketting.

Mariska werkt ook in opdracht en kan met bijvoorbeeld uw (trouw) foto als voorbeeld een waar kunstwerk maken van papier. Meer informatie hierover vindt u in de winkel

mariska

436 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *