Pennen bedrukken

Breng jouw bedrijf onder de aandacht met bedrukte pennen

Wil je jouw relaties bedanken of extra aandacht geven? Geef ze een handig relatiegeschenk. Het is de ultieme manier om klanten te binden op een laagdrempelige manier. Tegenwoordig zijn er veel soorten relatiegeschenken. Een populair en leuk geschenk om te geven zijn bijvoorbeeld pennen! In dit blog vertellen we je er meer over.

Allerlei soorten en maten relatiegeschenken

Het kan soms een flinke klus zijn om een keuze te maken uit al die mogelijke relatiegeschenken, er is zoveel mogelijk! Bedenk daarom vooraf goed na over wat je wilt aanschaffen en wat voor budget je beschikbaar hebt. Ook is het belangrijk om over de hoeveelheid items die je wilt kopen.

Een gewild relatiegeschenk

Wil je er zeker van mij dat je onder de aandacht blijft met jouw bedrijf? Met een pen als relatiegeschenk ben je daar zeker van!

Je kunt hem zelfs geheel laten customizen naar de huisstijl van jouw bedrijf. Het voordeel van een pen is dat het ook overal gemakkelijk mee naar toe kan worden genomen of je kunt pennen uitdelen op een kantoor op wanneer je op een beurs staat. Goed om te weten is dat bedrukte altijd heel voordelig zijn in de aankoop. Je hebt dus veel pennen om weg te geven. Kortom: door Maxilia pennen te bedrukken tegen een klein bedrag kun je heel veel bereiken voor de naamsbekendheid voor je bedrijf.

Let hierop tijdens het bestellen

Ben je op zoek naar een partij om pennen te bedrukken? Een aantal belangrijke zaken om op te letten: het soort pen dat je wilt laten bedrukken. Kies je voor een balpen, vulpen of een touchpen? Van welk materiaal wil je dat de pen gemaakt is? Niet geheel onbelangrijk: kijk naar de inktkleur en de prijs. Let eveneens goed op de minimale afname van een pen. Veel mensen zijn pennen altijd kwijt op het moment dat ze er eentje nodig hebben. Er is dus niks mis met het inslaan van een grote voorraad. Heb je een keuze gemaakt? Let dan altijd goed op de levertijd. Het verschilt per bedrijf en product hoelang de levertijd is.

86 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *