Rabo ClubSupport steunt clubs. Meld je Helmondse club nu aan!

Samen vieren we de winst!

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterken. En zo ons hele land.

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. Met Rabo ClubSupport. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Aanmelden

Helmondse clubs die mee mogen doen aan Rabo ClubSupport heb ben per e-mail of per post een unieke code ontvangen, waarmee zij kunnen aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl
Aanmelden kan tot 20 september.

Stemperiode

De leden uit Helmond van Rabobank Helmond Peel Noord mogen tussen 27 september en 11 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen en mag maximaal twee stemmen op dezelfde club uitbrengen.

 

212 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *