Radio El Mundo komt naar Helmond

Radio EL Mundo, de spreekbuis voor kleine goede doelen en zender voor onderwerpen als ontwikkelingssamenwerking, reizen , (internationale) kunst, cultuur en media, komt naar Helmond. Deze landelijke internet radiozender is op zaterdag 3 maart te gast bij Tiendas Diferentes aan het Speelhuisboulevard (Markt 45a) in Helmond met het programma Cafe El Mundo.
Vanuit de winkel van Tiendas Diferentes biedt de zender een online podium aan kleine goede doelen actief, over de hele wereld.
Radio El Mundo bestaat dit jaar 3 jaar en vanuit Helmond zal de 70e uitzending worden gemaakt.
Wethouder Jos van Bree van de gemeente Helmond zal aanwezig zijn om de uitzending te openen.

logoREM

Tijdens de uitzending worden gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van diverse organisaties uit Helmond en omgeving maar ook van buiten de regio.
Zo zal er aandacht besteed worden aan het Internationaliseringsproject van de OMO scholen in Helmond waarbij deze scholen samenwerken met Stichting HelMondiaal en Gemeente Helmond. Ook zullen de organisaties (Stichting Helmond San Marcos, MOV Stiphout en Obumu) en ambassadeurs/leerlingen van dit project aan het woord komen.

Maar er is ook ruimte voor cultuur en onderwijs. Cultuur Contact, Centrum management Helmond, het WereldPaviljoen in Steijl en Correctbook uit Nootdorp zullen hier hun steentje aan bijdragen.
Daarnaast zullen nog vertegenwoordigers van de Wereld Winkel in Deurne, PlanetWool uit Geldrop en Gesp Gennep/Partin aan het woord komen.
Dit alles wordt afgewisseld met muziek uit alle delen van de wereld.

De uitzending is live te beluisteren tussen 14 en 17 uur via internet op http://radioelmundo.nl maar u kunt natuurlijk ook naar de winkel in Helmond komen.

Radio El Mundo is dagelijks te beluisteren via internet waar u een afwisselend aanbod van internationale muziek kunt horen. Cafe El Mundo is 1x in de maand live te beluisteren vanaf verschillende locaties . Zo zullen ze in april vanuit de Wereld Winkel in Leeuwarden uitzenden en in mei bij Tante Pollewop in Tilburg.

340 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *