Sinterklaas en kerstinkopen doe je in de winkel

Gewoon je sinterklaas en kerst cadeaus kopen bij een stenen winkel in je eigen stad of dorp is nog altijd het beste en het leukste.

Je betaald misschien iets meer, maar dan heb je wel persoonlijke service, kun je het product van te voren zien, help je de lokale ondernemer en daarmee hou je het centrum levendig (want minder leegstand).

En hebben ze in de stenen winkel niet wat je zoekt: Soms helpt het om te vragen. Veel winkeliers hebben leveranciers met meer producten in het assortiment dan ze kwijt kunnen in de winkel. En kan hij het niet zelf leveren, dan kan hij je wel door verwijzen naar een collega die het wel heeft of kan leveren. Nooit blind af gaan op wat er in de winkel ligt. Zeker niet bij de kleine lokale ondernemers. Die kunnen en hebben vaak meer dan je denkt

“Ja maar parkeren in het centrum is duur”, horen we als winkeliers vaak. Er zijn locaties in Helmond centrum waar je goedkoop of zelfs gratis kunt parkeren. Op de parkeerplaats aan de Beatrixlaan sta je de hele dag voor €3,20 en op de parkeerplaats bij de watertoren aan de Torenstraat de hele dag zelfs gratis. En met een gepaste parkeren pas krijg je in verschillende parkeergarages korting of zelfs het 2e uur gratis.

170 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *