Sociale wandelingen omgeving Helmond.

Wegens succes starten we met een nieuwe groep voor de Sociale Wandelingen op Maandagavond: 19:30 – 20:30 (vanaf 2 Oktober)


Veel honden of eigenaren vinden het spannend andere honden te ontmoeten.

Onze sociale wandelingen zijn een goede manier om uw hond betere sociale vaardigheden te laten leren die belangrijk zijn voor de omgang met andere honden en mensen in deze maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan een hond met wat minder zelfvertrouwen, of een te drukke pup die nooit heeft geleerd dat spelen maar voor even is en denkt dat hij door moet gaan tot hij erbij neervalt.

Onder begeleiding van een gedragsdeskundige wordt er met kleine groepen honden gewandeld zodat u of uw hond leert om te gaan met honden of andere obstakels in de omgeving. De bedoeling van de sociale wandelingen is dan ook dat honden op een goede manier in contact komen met hun soortgenoten, waar nodig wordt u of uw hond hierin begeleid zodat u beide in de toekomst weet hoe u met een bepaalde situatie om kan gaan.

Vaak wordt de communicatie van honden onderling gemist of verkeerd begrepen waardoor dit spanningen bij de honden oplevert, hier wordt dan ook uitgebreid aandacht aan besteed. Er wordt uitleg gegeven over de lichaamstaal van de hond zodat de eigenaren hun eigen honden maar ook andere honden leren lezen zodat een ontmoeting in de toekomst makkelijker wordt.

Er wordt in kleine groepen (max 6 honden) aan de lijn gewandeld. De wandelingen zijn rustige wandelingen waarbij de honden op hun eigen tempo alles kunnen ontdekken en u samen leuke ideeën op kunt doen voor tijdens uw eigen wandelingen.

Living-Together

Omdat er meestal één of meerdere honden zijn die nog wat moeite hebben met bepaalde honden zal er zelden los gewandeld worden. Deze wandelingen zijn dan ook geen speelkwartiertje voor de honden maar een goede manier om aan het zelfvertrouwen van de hond, zijn sociale vaardigheden en de band tussen hond en eigenaar te werken

Wegens succes starten we met een nieuwe groep voor de Maandagavond: 19:30 – 20:30
Startdatum 2 oktober!

meer info of opgeven via: http://www.living-together.nl/Aanbod-T…/Sociale-wandelingen/

Voor andere tijden kunt u uw eigen opgeven via het contact-formulier:http://www.living-together.nl/Contact/

Uw hond hoopt tot snel!

304 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *