Start nieuw sport- en dansseizoen Vitaz

Vanaf dinsdag 4 september start Vitaz weer met sport- en danslessen!

Vitaz is een kleinschalig sport- en danscentrum en sinds 2006 gevestigd is in Helmond Brandevoort. Zij staan garant voor uitdagende, afwisselende groepslessen. Plezier in bewegen, deskundigheid en een persoonlijke benadering staan bij hoog in het vaandel. Wanneer je graag in groepsverband en in een ongedwongen en gezellige sfeer traint, dan ben je bij Vitaz aan het juiste adres!

Elke dinsdagavond van 20.00-21.00u Fysiotraining:
Een combinatie van low impact aerobics, fitness, fysiotherapie en yoga. Fysiotraining is een work-out voor het hele lichaam, maar met name voor die spiergroepen die door de huidige levensstijl van veel mensen de meeste versterking nodig hebben: rug-, nek- en schouderspieren. Door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen wordt er bovendien gewerkt aan stressbestendigheid.
Een gezellige groepsles op muziek, onder deskundige begeleiding.

Elke woensdagavond van 20.00-21.00u Mix&Dance:
Een uitdagende dansles voor volwassenen, waarin verschillende stijlen elkaar afwisselen. Van gogo tot latin, afro, jazz, streetdance en modern. Een aantal weken achter elkaar krijg je les in dezelfde dansstijl, waarbij je de choreografie steeds verder uitbouwt. Na een aantal weken begin je vervolgens aan een nieuwe dansstijl. Enige danservaring is een pre. De Mix&Dance groep bestaat uit een aantal hele gezellige dames tussen de 20-50 jaar, zo nu en dan organiseren we een gaaf optreden, maar deelname is nooit verplicht. Coole muziek, choreografie waar je flink moe van wordt en veel afwisseling. Gewoon lekker dansen in een ongedwongen sfeer.

Elke donderdagavond van 20.00-21.00u Power Pump:
Na een kort maar krachtige warming-up, richt deze les zich op spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van verschillend materiaal, zoals steps, stangen, losse gewichten en dynabands. Een pittige les zonder ingewikkelde aerobicpasjes!

De leslocatie is in de gymzaal van De Vendelier, Roefvoort 4, Helmond Brandevoort. Een proefles is bij Vitaz ALTIJD gratis en aan te vragen via info@vitazinbeweging.nl. Meer informatie: www.vitazinbeweging.nl of kijk op de facebookpagina.

Meulendijks-van der Zanden
info@vitazinbeweging.nl

Foto: Edgar Langen

446 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *