Tiendas Diferentes in Helmond wint Creativiteit Award

Tiendas Diferentes in Helmond heeft bij de landelijke verkiezing Winkelier van het jaar de Creativiteit Award gewonnen.

Tijdens de verkiezing , die van 23 mei tot en met 2 juli liep, konden klanten stemmen en een waardering uitbrengen op hun favoriete winkel.  De genomineerde winkels verdeeld over 13 categorieën,  maakten kans op de titel Winkelier van het jaar in hun eigen gemeente, in de provincie maar ook op de landelijke titel.

Daarnaast maakten alle deelnemende ondernemingen kans op de Creativiteit Award door hun deelname aan de verkiezing op een bijzondere manier via Social Media te promoten.

Jeanette Hendriks, eigenaresse van Tiendas Diferentes , heeft gelijk de eerste dag van de verkiezingen een bijzondere vlog opgenomen.

“Toevallig viel de start van de verkiezing Winkelier van het Jaar, op 23 mei, samen met de Europese Verkiezingen.

Ik zat die dag op het stembureau als vrijwilliger. Daar heb ik toen, nog voor het openen van het stembureau, een filmpje opgenomen bij de stemhokjes waarin ik iedereen opriep om te gaan stemmen op mijn winkel. Niet met een rode potlood, maar digitaal via internet” verteld ze.

“We vermoeden dat deze vlog indruk heeft gemaakt op de jury, waardoor we de Award hebben gewonnen”.

De winkel in Helmond heeft een assortiment met FairTrade, duurzame, handgemaakte, biologische en/of gerecyclede producten en is gevestigd aan de Markt 45A vlak bij de Kubuswoningen.

111 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *