We-Jump Helmond

We-Jump is hèt urban trampolinepark van de regio Helmond en Einghoven. Gelegen aan de Suytkade in Helmond geeft We-Jump met 800 M2 trampolinepark en industriële looks, de ultieme spring beleving voor jong en oud. Al vanaf 7 jaar kan er zelfstandig gesprongen worden! Kinderen die jonger zijn, worden verplicht te springen onder begeleiding van een volwassene of er kan gebruik gemaakt worden van het peuter- en kleuter springen. Kijk op de website op welke tijdstippen dit plaatsvindt!

Kom met een vriend of vriendin free jumpen of kom met je school of vriendengroep en reserveer alle area’s! Iets te vieren? Kijk voor het ultieme springfeestje op maat naar de verschillende arrangementen! Deze feestjes zijn ook geschikt als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@we-jump.nl of bellen naar 0492-792762.

Tricks!                                                                                    
We-Jump biedt in de avonduren voor de echte avonturiers Tricks lessen aan! De tricks-trainingen zijn een combinatie van ‘freerunnen, turnen en acrobatiek’ en worden methodisch opgebouwd door fanatieke We-Jump trainers. Met trots kan We-Jump een groot talent als trainer presenteren, namelijk meervoudig wereldkampioen streetdicer Cris van Schijndel. Hij zal de Tricks aanleren, samen met een jumpinstructeur. De training bestaat uit een gezamelijke warming-up op trampolines, coördinatie oefeningen en/of krachtoefeningen. Daarna worden er op niveau nieuwe Tricks aangeleerd, afhankelijk van de groep waarin gesprongen word.

De tricks die je o.a. kunt leren:

  • 360 twist
  • Barani
  • Ballout
  • Double backflip
  • Cody
  • Kaboom
  • En nog veel meer!

 

AIR-Robics!                                                                             
De perfecte training waarbij plezier en werken aan het lichaam hand in hand gaan. De trainingen staan onder leiding van een Fysiotherapeut en een Sport en Bewegen Student. Samen zorgen zij voor een work out op trampolines, waarbij plezier en werken aan de conditie centraal staat. We zorgen voor verschillende differentiaties binnen de oefeningen, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan instappen en springen. De eerste les kunt u gratis komen doen! Mocht het bevallen en u vaker gebruik willen maken van onze diensten dan kost een losse les €8.50 euro of u maakt gebruik van een 10-rittenkaart voor €69,- euro. Gripsokken zijn verplicht tijdens de trainingen!

Ben jij ouder dan 18 en lijkt je dit leuk? Geef je dan snel op via info@we-jump.nl

Wist je dat:
– Trampolinespringen 2x zoveel resultaat heeft als hardlopen?
– Trampolinespringen de stofwisseling in het lichaam stimuleert?
– 10 min. trampolinespringen gelijk staat aan een half uur hardlopen?
– De zuurstofopname verhoogt in het lichaam en hersenen.
– Het evenwicht veel beter wordt door het springen?
– Trampolinespringen echt heel leuk is om te doen?

Tevens is gemeten door de NASA dat het zuurstofverbruik bij trampolinespringen 2x zo efficiënt is dan bij hardlopen.

Drukwerk

262 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *