Zondagmiddag 16 september 2018 om niet te missen !

 

De laatste puntjes worden op de “i” gezet, het beloofd een geweldige middag te worden met optredens van de beste artiesten. Brabantse gezelligheid wordt gecombineerd met afwisselend spetterende muzikale optredens van topartiesten en een wervelende modeshow verzorgd door Miet Helmond. Noteer al vast 16 september in uw agenda, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Dit mag je niet missen, een middag entertainment op topniveau met sterren zoals Johnny Rosenberg (de Nederlandse Michael Bublé), William “The Dutch Julio Iglesias” Janz , Xerxes (bekend van zijn hit “kleine jongen”), Peter Douglas (de Nederlandse Frank Sinatra), Inge Kleijn (Nederlandse Helene Fischer), Henk Bernard bekend van oa “Pijn in m’n hart” en “Kon jij hier nog maar een keer zijn”. Ook zal deze middag de nieuwste CD van Ricardo Rossin worden gepresenteerd. En als klap op de vuurpijl nog een optreden van een Mystery Guest.

Zaal de Koning zal omgetoverd worden in een glamoureuze feestzaal waar je niets tekort komt. Naast de optredend van onze nationale beroemdheden verzorgd Miet Helmond een wervelende modeshow voor jong en oud. Je vangt al vast een glimp op van de nieuwste najaarsmode voor zowel dames als heren. De kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 25,00 bij Zaal De Koning en in de winkel van Miet Helmond (Markt 52 Helmond), of op zondag 16 september aan de deur voor         € 27,50. Hierbij zit inbegrepen: een welkomstdrankje, diverse bites, saté en een puntzak frites. Wil je dit alles als een VIP ervaren? Dat kan met een speciaal VIP arrangement voor € 75,00 p.p. met als extra’s alle drankjes en luxe vishapjes. Ben er snel bij, er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Voor meer info: bel Miet 06-41093332 of 0492-530582

Zondagmiddag 16 september – Zaal De Koning – Mierloseweg 301  – Mierlo-Hout – Aanvang: 14.00uZondagmiddag

 

Miet 16 september 2018

797 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *