Zou je het fantastisch vinden om een eigentijds ambacht te leren of behoor je al tot het ambachtsgilde en wil je aan de slag?

Zou je het fantastisch vinden om een eigentijds ambacht te leren of behoor je al tot het ambachtsgilde en wil je aan de slag?

Klop dan eens aan bij Het Ambachtshuis Brabant. We koppelen ervaren ambachtslieden, de meesters, aan hen die in hun voetsporen willen treden, de gezellen.

Of het nu gaat om glas-, metaal-, hout-, textiel- of leerbewerking, fiets- of elektrotechniek, food, restauratie of welk ambacht dan ook. We zijn toegankelijk voor alle jongeren én volwassenen die graag met hoofd, hart en handen willen werken, ongeacht opleiding, achtergrond of beperking. In 2018 zijn 800 deelnemers met een vakscholing aan de slag gegaan.

Het Ambachtshuis Brabant is een CRKBO erkende scholingsorganisatie. Wij staan in dit register ingeschreven, aangezien wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  Wij staan geregistreerd onder de naam Oranjestarters BV.

Meer weten over Het Ambachtshuis Brabant? Neem een kijkje op de website http://hetambachtshuisbrabant.nl/ of neem contact op met Bastiënne Gootjes van het onderwijsbureau@onsambachtshuis.nl.

 

429 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *